ON GRID (MREŽNI)

Pojam on grid ili mrežni sustav odnosi se na svaki fotonaponski sustav koji proizvodi i šalje električnu energiju u elektro-distribucijsku mrežu. Takvi sustavi mogu jednosmjerno predavati struju u mrežu ili raditi paralelno s mrežom. Kod paralelnog rada struja proizvedena u solaru prioritetno se troši kod vlasnika, dok se nepotrošena struja predaje u mrežu. Takvi sustavi osiguravaju trajnu dostupnost električne energije bez obzira na doba dana ili vremenske uvjete i smanjuju potrošnju struje iz mreže.

Velike fotonaponske sustave razvijamo po načelu ključ u ruke. Velikim fotonaponskim sustavima smatramo sve sustave veće od 10 kWp.

Razvoju solarnih projekata pristupamo s iskustvom, stručnošću i predanošću koja se pripisuje najboljima. 

Naš angažman na projektu znači pripremu sve potrebne dokumentacije za dobivanje Elektroenergetske suglasnosti i Ugovora o priključenju na mrežu, kao i montažu solarne elektrane (ključ u ruke) i pronalazak najpovoljnijeg otkupljivača.

Vodimo Vas kroz kroz mogućnosti sufinanciranja preko EU fondova.

 

1

Savjetujemo Vas pri izboru najpovoljnijeg projektanta i izvođača te vršimo uslugu nadzora izvođenja projekta te koordinacije svih aktivnosti.

Od trenutka prvog razgovora, uz Vas smo sve do priključenja solarne elektrane na javnu elektrodistribucijsku mrežu, odnosno puštanja u puni pogon.

blog_3

Dosad smo uspješno dovršili brojne projekte integriranih solarnih solarnih elektrana serije Sagitta 1,2,3 od 30-300 kWp, te u razvoju imamo još šest velikih elektrana za privatne i javne investitore.

Besplatan informativni izračun! Nazovite odmah! +385996242566

ili pošajite upit na goran@sagittasolers.com