GEL BATERIJE

 

Gel baterija sastoji se od mreže silika gela i gela sumporne kiseline kao elektrolita. Elektrolit ostaje u koloidnom stanju i puni se između membrane i pozitivnog i negativnog pola. Gel okružuje elektrolit sumporne kiseline koji ne istječe. Zbog toga su gel baterije vrlo otporne na vibracije.

Nadalje, GEL baterije imaju dug životni vijek i sigurnije su za korištenje. U njihovu korist možemo uključiti i ciklus dubokog pražnjenja. To ih čini prikladnima za sve hitne primjene kao i kod solarnih projekata. Mogu se potpuno isprazniti i ne zahtijevaju nikakvo posebno održavanje. Njihovo punjenje je sporo jer baterija nije prilagođena visokim strujama punjenja i pražnjenja.

Naše solarne GEL baterije u skladu su s CE, TUV, UTL, RoHS, ISO certifikatom i imaju jamstvo od tri godine. Ove su baterije prikladne za izvanmrežne sustave i solarnu uličnu rasvjetu.

 

Baterije pozadina
gel baterija

 

Kućište baterije: ABS materijal u skladu sa standardima UL94HB i UL94V-0, nema razlike u boji, nema pukotina.
Jedinstvena mreža od legure olovo-kalcija poboljšava potencijal razvijanja vodika, smanjuje razvijanje plina, smanjuje stopu korozije i produljuje vijek trajanja baterije.
Upotreba bakrenih terminala, izvrsna vodljivost i visoka otpornost na habanje, poboljšavaju performanse pražnjenja visoke struje.
Visokokvalitetne AGM pregrade.